Prijave

V spodnji razpredelnici si lahko ogledate trenutni seznam lokacij izobraževanj, na katerih je še nekaj prostih mest  za zunanje udeležence. Na spustnem seznamu v prijavnem obrazcu izberite tisto lokacijo, ki vam terminsko najbolj ustreza, in vnesite zahtevane podatke. Izobraževanje je brezplačno in obsega 8 šolskih ur, za pridobitev potrdila o udeležbi pa je obvezna prisotnost na obeh 4-urnih sklopih. Učitelji se na izobraževanja prijavljajo posamično, prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Vse zainteresirane učitelje, ki jim spodaj navedene lokacije in/ali termini ne ustrezajo, obenem obveščamo, da seznam glede na dogovore s šolami gostiteljicami sproti dopolnjujemo z novimi lokacijami, zato vas vabimo, da redno spremljate posodobitve na tej spletni strani.

JTIU-2014-prijave_17102014

V primeru kakršnihkoli tehničnih težav nam lahko potrebne podatke sporočite tudi preko elektronske pošte (tadeja.rozman@trojina.si) ali telefona (031 787 200), kjer smo na voljo tudi za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila.